19 oktober 2014

Pyjamasmys, kalops & packning

Morgonen startar ungefär som kvällen avslutades. Vi softar. Tanken är att skrota runt i pyjamas ett tag. R kollar på Pippi. L letar efter någon leksak som hon sett reklam för på tv och jag tänkte kolla lite på Netflix. Bara mysa.Igår fick vi mysa hela eftermiddagen med mamma & pappa. Blev bjuden på kalops och bjöd själv bjuda på kladdkaka och vaniljmuffins. Ett litet besök hos min farmor blev det också. Sedan avslutade vi kvällen med tv-häng, lördagsgodis, popcorn och Så mycket bättre.

Idag har jag insett att jag måste börja fundera lite på vad jag ska packa ner inför onsdag då färden går till Dubai... I-landsproblem it is!

1 kommentar:

  1. Kalops är något jag bara äter hemma hos mamma inser jag nu :) Gott ju!
    Häftigt med er resa!

    Trevlig kväll.
    Kram

    SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)