20 oktober 2014

Testing testing

För vääääldigt länge sedan köpte jag iPad Camera Connection Kit för att kunna få bilder från kameran in i iPaden utan någon dator. Tanken var att ha med den när jag var på resande fot. Använde den aldrig. Öppnade inte ens förpackningen...

Men nu närmar sig ett lämpligt tillfälle igen. En resa då jag inte kommer att ta med någon dator. Plockade fram mitt lilla kit (det var ett under att jag ens hade koll på var den låg!) - och voila! Det var superenkelt!

I med connectorn i paddan, i med minneskortet och plupp! Bilderna var på plats!

Det blev en bild som jag har kvar i kameran, en bild på fina doggen D. 

Supersmidigt! Och nu kan jag lägga upp bilder innan jag kommer hem från min lilla weekendresa. Fast först ännu en arbetsdag.

5 kommentarer:

 1. Smidigt det lät! Inte för jag har nån iPad i min ägo men om jag får det en vacker dag- då ska jag tänka på dig! ;-)
  Fin bild på fina doggen! ♡

  SvaraRadera
 2. Så smidigt :)
  När jag vill blogga bilder som jag har på plattan eller telefonen laddar jag upp dom via blogspots app, sen sätter jag mig vid datorn för att skriva... Det är så jobbigt att skriva på dom andra tycker jag.

  SvaraRadera
 3. Helena, men här är det om jag har bilder i kameran, inte i telefonen. Nu har jag en smidig lösning för att få över dem till paddan som jag sedan kan blogga ifrån, eftersom jag inte kommer att ta med någon dator på min weekendtrip. Annars tycker jag också att det är lite jobbigt att skriva mycket från iPhone/iPad :-)

  SvaraRadera
 4. Fina D.
  Önskar en ljuvlig weekendresa, tänker på dig. kram kram

  SvaraRadera
 5. Å, vad underbart det är när nåt både faktiskt funkar och är enkelt!!
  Ha en trevlig resa!

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)