10 november 2014

Buzzat boktjänstHar via Buzzador fått testa att läsa en e-bok. Första gången jag testat det formatet.

Riktigt smidigt att alltid ha med sig boken, i telefonen, men det var lite liten skärm och inte jättesmidigt att läsa i iPhonen. På iPad funkade desto bättre, men tyvärr är den oftast upptagen av liten treåring....

Kan definitivt tänka mig att testa igen i vinter när vi åker på en lite längre resa. Då är det smidigt att slippa släpa på ett gäng böcker, Jag har alltid så svårt att uppskatta hur många böcker jag tror att jag kommer att hinna läsa :-)

Om inte annat så vill jag läsa klart Sofie Sarenbrants bok "Vecka 36" som jag inte hann med nu!

1 kommentar:

  1. Jag har svårt för att både ljudböcker och läsa böcker på iPaden.
    Gillar för mycket att ha en riktigt bok i händerna. Att läsa på iPaden är dumt om man somnar till. Jag har fått den mot munnen och på tänderna två gånger och det gör så nedrans ont, haha, men det kanske är en vanesak bara också...
    Smidigt på ett sätt så slipper man ha en massa böcker högt och lågt som när man är som jag bara tar en massa plats för att jag inte vill ge bort dem.

    Kram

    SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)