11 november 2014

Glömska & återhämtning

Ännu en dag går mot sitt slut.

Eftersom J är på resande fot finns det inte så mycket mer tid än att få vardagspusslet att hamna rätt. När sedan L glömde sina skor, och inte kom på det förrän vi kom till hopprepsträningen, och R och jag fick köra tillbaka hem för att hämta dem, försvann lite tid till... Men det är jobbigt att komma ihåg både vattenflaska och skor, det förstår jag ju ;-)


Det är verkligen dags att gå och lägga mig. I morse när klockan ringde var det enda jag kunde tänka på hur långt det var till kvällen då jag skulle få lägga mig igen. Nu har jag suttit i soffan en stund. Kunde lagt mig för en timme sedan, men behövde den här stunden. Lite återhämtning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)