20 november 2014

Börjar hitta tillbaka

Har äntligen kommit igång bra med träningen igen. Är lite av en periodare när det kommer till motion. Det är väldigt ofta det kommer något i vägen, som en förkylning, halsont eller krassliga barn och bortrest make. Men när jag väl är igång, då gillar jag det och försöker verkligen prioritera det. Planera & prioritera.


Är så nöjd med mina nya innejympisar! Det är en fröjd att ta på dem :-)

Denna veckan känner jag mig extra nöjd. Förra veckan fick motionscykeln jobba lite på hemmaplan men nu har jag hittat till gymmet igen!

Dagens träningsvärk gjorde att jag tvivlade på vad jag skulle fixa idag, men fick satsa på lite kondition. Och trots att jag är på tjejhelg startar vi upp lördagen med ett träningspass imorgon bitti. Ska bli spännande!2 kommentarer:

 1. Så kul att höra. Man mår ju så bra av träningen. Ha en fin helg. Krams

  SvaraRadera
 2. Härligt att du har kommit igång igen!
  Här har jag kommit in i riktigt bra stim med träningen.
  Älskar mina booty camp pass och resten av träningen sker på hemmaplan, fungerar riktigt bra.

  Kram kram

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)