05 februari 2015

Färgglad & färska räkor

Idag var det tema färgglatt på förskolans sångsamling. R valde själv kläder igårkväll. Gröna byxor, orange tröja, röd Blixtenmunkjacka och blått halsband. Tycker att han gjorde ett grymt bra färgglatt val!
Pappa J hämtade barnen efter skola/dagis idag och överraskade dem med att ta dem med till pulkabacken. Själv överraskade jag sedan med pannkakor och de fick lyxa till det med varm choklad till maten. J och jag mumsade på räksallad på färska räkor istället.

På tal om mat sitter jag nu och försöker hitta någon inspiration till lördagens middag. Jag har varit inne på både det ena och andra men har nu noll idéer.. Tips?

3 kommentarer:

 1. Fina R!
  Underbart med färg på kläderna!
  Kul att de kör med lite tema på förskolan.

  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Här blir det oboy och ostmackor ute i snöhögen till lunch tänkte jag, barnen behöver ut å luftas nu då febern är väck! Trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Bra kläd och färgval där :-)
  Jag tänkte prova göra bakpotatis med varm fyllning i för första gången. Grädde, knapriga bacon, chevreost som smälter gott är tanken att det ska vara i dem.
  Vad vi ska ha till dem förutom sallad är inte bestämt ännu men både sambon och W är riktiga köttälskare så jag antar att det blir någon form av kött.
  Desserten ligger i frysen redan men det ska göras en hallonsås till den :)

  Svar: Nej det fanns på vissa systembolag förra året och i år finns det otroligt nog i lilla Kristinehamn här i Värmland men det är ju några mil dit så det får bli beställning här också.
  Vet att det finns i Göteborg, Västerås och Stockholm om jag minns rätt, ingen koll på Skåne dock.
  Lyxigt kul att få se både deltävling och andra chansen! Förstår att det känns Lovely :-D
  Kram & ha en fin fredag!

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)