13 mars 2015

Kaos, flytspackel & oxfilé

Igår avancerade "renoveringen-from-hell 2.0" till högre höjder. Plötsligt droppade det flytspackel från taket, från en spotlight. Thank God att jag inte var hemma.... och att J märkte det snabbt. För sedan gick strömmen... Och när J skulle kolla propparna insåg han att det rann flytspackel längs hela väggen i grovköket...

När jag frågade barnen idag om pappa varit arg igår svarade de att han mest svurit... :-) Det kan jag förstå! Kan inte påstå att jag var lycklig i morse när jag var tvungen att tömma hyllplanen i grovköket och en hel del var förstört med grå intorkad sörja...


Huset är fortfarande kaos, men iaf städat. Jag har köpt lite tulpaner för att förtränga kaoset och för att försöka njuta av helgen.

Barnens kusiner har varit här ikväll och vi har njutit av grillad oxfilé och olika sallader. Nu försöker jag hålla ögonen öppna tillräckligt länge för ett avsnitt av Suits. Och förtränger allt jag har att göra i morgon..

3 kommentarer:

 1. Hej hjärtat! Åh vad jobbigt med kaos! Hoppas Ni har fått lite ordning nu och att ni ändå har kunnat njuta av helgen! KRAM

  SvaraRadera
 2. Usch inte kul :(
  Hoppas att allt ordnade sig och blir bra till slut
  Jag började blogga med ny blogg kunde inte hålla mig ifrån ;)
  Det har varit lite kaos i livet lite mycket ..
  Kan berätta när vi ses ( förhoppningsvis ngn blogggala ) :)
  Hoppas allt är bra med dig !
  Kram
  Sanna

  SvaraRadera
 3. Å nej!!!!! Fy vad tråkigt!!!! Hoppas allt blir bra tillslut och att det inte var alltför mycket som blev förstört! :-(
  Haha, ja men visst kan jag hjälpa dig i ditt kaosrum, jag är en hejjare på att rensa! ;-)

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)