10 mars 2015

Med eller utan smör

Här hemma har vi frukost-cirkus ungefär varannan morgon. L är det inga frukostproblem med, hon är bara ganska trist när det gäller pålägg och det är inte mycket som faller henne i smaken.

R däremot...puh... ena dagen gillar han smör på mackan, nästa inte. Och då kommer han så klart på det när mackan är bredd med både smör och pålägg. Om jag försöker få honom att äta upp sin macka så bara klöks han, så det går ju bara inte. Det går liksom inte att "make a statement". Och samma scenario kan appliceras även på andra saker, inte bara mackor.

Idag har han ex ätit två mackor, med smör, bara smör. Eller bregott då.


Själv käkar jag frukost på jobbet tillsammans med mina kollegor, men jag sitter alltid med barnen på morgonen. De vet att vi äter på jobbet, eftersom de ofta hänger med oss där. 

Så nu kickar vi igång den här tisdagen. R,  med kortärmad Bamse-tröja (jodå, han är bestämd inom det området också!) och två mackor i magen. L, också med två mackor i magen och än så länge utan att ha klagat på att hon har ont i svanskotan idag. 

1 kommentar:

  1. Även här är detta med pålägg en evig diskussion, just nu är det bara Bregott som gäller för båda, fast bogge äter ju sedan gröt/fil på dagis, eg bara Luran som behöver äta, å hon är så tröööög. Så i morgon är yoghurt och flingor beställd, hoppas det slinker ner snabbare! Ha en fin dag! KRAM

    SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)