20 april 2015

Löpning & låtar

Den gångna veckan har jag faktiskt (kryss i taket!) varit ute och sprungit tre (3!!!) gånger!

Det kändes riktigt bra och igår längtade jag faktiskt lite efter den där löparrundan. Hade egentligen tänkt vänta tills idag, men såg att rent planeringsmässigt var det bättre att göra det redan igår.

Jag sprang och sprang, utan att kolla på vare sig klockan eller RunKeeper. Gjorde ett litet överslag på hur många låtar jag lyssnat på under rundan och trodde att jag sprungit längre än jag faktiskt gjort, det insåg jag när jag väl tog upp mobilen och kollade. Hade klarat 5 km också, men ville inte riskera att ta ut mig helt.

Och so far so good, träningsvärken har inte helt intagit min kropp. Jag kan röra mig utan att det gör ont ;-)

Jag har en gammal spring-playlist i Spotify. Gillar fortfarande många lite äldre låtar med bra spring-dunk. Har ni några favoritträningslåtar?

3 kommentarer:

  1. Jag gjorde en ny spring-play list igår. Har haft samma ett tag. Valde ut låtar med ca 180 bpm eller däromkring. Men sen är det lustigt för vissa låtar ÄR INTE bra att springa till. De är antingen för mesiga, eller så är de för "mycket". Lustigt. Och man vet liksom inte förren man testat dem :)

    SvaraRadera
  2. Riktigt bra jobbat. Fortsätt så. Kram

    SvaraRadera
  3. Heja, heja! Vad duktig du är vännen! Kämpa på! Hoppas allt är bra med Er annars! KRAM

    SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)