04 april 2015

Stuga, stenar & sol

Om de förra ägarna till Solsidan hade sett hur vi stökat till det på deras tomt vid havet så hade de nog satt hjärtat i halsgropen.

Det lilla huset som byggdes på 40-talet är det enda som är sig likt. Nästan... vi har bara gjort en liten ombyggnad för att få till det som vi ville ha det. Tills vidare. För vi köpte inte Solsidan pga den lilla stugan - utan pga läget. Så stugan står kvar tills vidare. Tills vi vet  hur vi vill ha det istället.

Tomten, som var en naturtomt med en massa stenar i hela gräsmattan är nu  typ obefintlig. Under vintern har de flesta stenarna grävts upp och där det ska rullas ut en gräsmatta är det nu bara lera.


Med tanke på att vi får två familjer inklusive en stor ridgeback på besök idag är jag tacksam över att det faktiskt varit lite sol de senaste dagarna så att lervällingen stabiliserat sig något så att det går att gå utan att att sjunka ner till anklarna. Fast det krävs förstås gummistövlar :-)

Så nu kickar vi igång den här Påskaftonen. Solen skiner. Det börjar lukta frukost i stugan och vi är redo för att hälsa våra vänner välkomna till leran!

1 kommentar:

  1. Hoppas att du får en mysig och GLAD PÅSK i stugan med familjen
    KRAM Sanna

    SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)