01 april 2015

Tjejdag på spa

Idag var det äntligen dags för L att få sin födelsedagspresent som vi fick avboka på Sportlovet när hon fyllde år (och vi båda var sjuka). Hennes födelsedag har verkligen vara länge. Hon fyllde år i februari, hade kompiskalas i mars och nu i april blev det födelsedagsfirande på spa.
L och jag låg i samma rum och fick massage samtidigt. Vi tyckte båda att det var superskönt. När jag berättade att jag hade inflammation i ett muskelfäste i axeln påpekade min massör att jag skulle tänka på min hållning. Att jag hade dålig blodcirkulation i övre halvan av ryggen. Jättespännande att höra och jag ska definitivt testa hennes tips. Intressant att inte ortopeden sa något om det bara.

Efter lite bad och en kort stund i ångbastun åkte vi hem till grabbarna på Solsidan igen.

3 kommentarer:

 1. Vad mysigt! :)
  Glad påsk. Kram! <3

  SvaraRadera
 2. Så himla mysigt :)
  Önskar dig en mysig skärtorsdag nu
  Kram Sanna

  SvaraRadera
 3. Ååå vad mysigt! :-D
  Kram

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)