16 maj 2015

Sol & bad i maj

Igår var ännu en dag med underbart väder! Såå skönt! Trodde inte att det skulle bli så fint den här helgen så några shorts fanns inte i våra garderober i stugan, men det har gått bra att kavla upp jeansen. L var sugen på att bada och gjorde det faktiskt också. 8 grader visade termometern och jag är glad att jag inte ens övervägde ett dopp. Att bada i Sverige i maj är inte superlockade för mig om man säger så.


Att hon lyckades förhandla sig till 100:- kr av farfar (som var förbi på en blixtvisit) och 50:- av mig var kanske (högst troligt) en bidragande faktor till att L doppade sig.


Jag var inte supernöjd med att R också ville bada med tanke på veckans astmahosta, men han doppade iaf sig inte. På kvällen avnjöt hela familjen en stund i bastun innan det blev soffhäng. Sååå skönt - älskar det!


Nu har vi lämnat Solsidan och är åter "hemma på vår gata i stan". Iaf för några dagar :-) Det är dags att tvätta och packa om väskorna för nya äventyr!

3 kommentarer:

  1. Fy fasen! Hade aldrig Badat nu! Bastu däremot lät Härligt! Kram

    SvaraRadera
  2. Alltså... det är ju något som inte är riktigt utvecklat med barns känna-av-temperaturen-system. Helt klart... Badar när det är 8 grader i vattnet. Hävdar bestämt att dom inte fryser fastän tänderna skallrar och läpparna är blå... och så vidare :)

    SvaraRadera
  3. Nä fy tusan! Modigt gjort av henne!!!

    SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)