03 juni 2015

Trött tjej & biten buse

Oj, oj, det var ju precis helg och nu är snart arbetsveckan slut! Eller nja, halva har gått iaf! Det är aktiviteter utöver det vanliga varje dag och mycket att hålla i huvudet och pussla ihop!

Ikväll har jag grillat kycklingspett inför morgondagens avslutningspicknick med R:s förskola. Hinner liksom inte fixa så mycket imorgon efter jobbet och innan picknicken så det var bara att försöka få ihop lite ikväll.

L har varit på utflykt hela dagen. Först var hon iväg med skolan och sedan stack fritids iväg och bowlade. Hon var inte alls på bra humör när jag hämtade henne och hon somnade på soffan direkt när vi kom hem. Sånt blir jag alltid lite orolig över - eftersom hon aldrig vilar. Aldrig.


Men med favoritfisken i magen var det full fart på L igen. Hela ligan cyklade en runda. L har fått span på en typ bmx-bana i skogen och ville testa att cykla över kullarna. R var nog också ganska trött för han bröt ihop för allt och inget. Skrek att han inte kunde cykla, att han var livrädd, men cyklade sedan på som om han aldrig gjort annat...

Idag var det förresten R som haft en mindre snäll "kompis" på förskolan. Ett bett i armen hade han visst fått. Verkar vara fler som har svårt att kommunicera.

2 kommentarer:

Livet på Citronodlingen sa...

Matilde har dom senaste veckorna vägrat att vila middag... Sen bryter hon ihop för ingenting från kl 4 ungefär fram till läggdags. Dom är så söta och roliga ibland dom små liven ;)

Helen.HUSnrNIO sa...

Kul med bana i skogen! Sånt hade vi gillar här. Det är mkt cykel, sparkcykel och fart just nu :-)
Tråkigt och jobbigt med bett! Inte helt lätt alla gånger med kommunikationen för de små. Knappast ens bland vuxna ibland ju...
Kram