28 juli 2015

Familjen Solfjäder

Rapport från Turkiet & värmen:

För första gången packade jag utan att stryka ett enda plagg. Räknade med att det skulle finnas strykjärn på hotellet. Det gör det säkert, men inte på rummet. Och jag har inte behövt stryka något ännu. 


För första gången bor jag på ett hotell med tillhörande nöjesfält. Givetvis inkluderat. 

Och det är nog första gången jag är någonstans där nagellacket smälter i värmen. Det på naglarna alltså. Men jag klagar inte. Älskar värmen. Även om värmen nu innebär att R kallas oss "familjen Solfjäder" eftersom 3 av 4 införskaffat just en solfjäder för att klara av middagarna på kvällarna. Men som sagt, jag klagar INTE!2 kommentarer:

  1. Vem tusan stryker på semestern ck!!! Låt strykjärnet vara en vecka ;) puss

    SvaraRadera
    Svar
    1. You know me! Men jag jobbar på det! <3

      Radera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)