18 juli 2015

Tosselilla & kusinbesök

Igår åkte vi på familjeäventyr till Tosselilla sommarland. Jag har inte varit där sedan jag var liten men blev positivt överraskad.

Både bad med många olika vattenrutschkanor och olika pooler, karuseller och lite djur. Tre i ett liksom :-) Mycket grönområden och tomma ytor så att det inte kändes trångt. Vi valde en dag då det skulle vara fint väder för att kunna bada utan att frysa allt för mycket. Nu var det en liten kille i familjen som frös så att han skakade ändå, trots den varma solen, men jag tror att det blev lagom med bad i alla fall.


Vi hade en riktigt skön dag på Tosselilla, trots att mamman blev något illamående i en snurrkarusell, pappan hade sin manliga förkylning, dottern till slut erkände att det gjorde ont i foten när hon knappt kunde gå längre och sonen frös så att han skakade tänder under badet. Men allt gick över och det var trötta familjen som sedan begav sig hemåt för att möta upp en ny kusin på besök. Denna gången J:s ena kusin med tjej.

Vi avslutade dagen med småplock, bastubad & påhälsning av en padda, som nog bor vid ena trädäcket då vi sett hen ett par gånger nu. Trötta familjen somnade sedan ganska snabbt efter en händelserik dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)