27 augusti 2015

Majsknäcke & frisörförbud

Starten på den här dagen vittnade om att det kunde bli precis hur som helst. Jag rörde ihop två plåtar majsknäcke. I två olika bunkar för att lätt kunna smeta ut det på två plåtar. Och lite för att jag en gång tidigare haft otur och degen snarare blev en smet... Vet fortfarande inte varför. Idag blev den ena bunken som jag tycker att den ska vara - men den andra mer en smet. Ahhh! Och när jag slog av smeten från skeden så gick bunken sönder! Vad är sannolikheten för det?!?


Det blev fyra plåtar majsknäcke idag av varierande resultat. Men en rejäl laddning så nu ska jag nog klara mig nästa vecka. Hela familjen älskar dem.

Och det blev en bra dag. Kanske hittade jag en klänning till lördagens cykelfest. Jag fräschade till frisyren och fick klippförbud fram till 1 december av min frisör! Ha ha, intressant! Men nu är det bara trimning som gäller för att kunna få till en annan frisyr. Inte alla frisörer som säger att man inte får komma :-)

3 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  2. Åh cykelfest! Så himla roligt. Vi har en sådan här i byn och jag bara väntar på stt bli inbjuden 😂. Kram

    SvaraRadera
  3. Jag får snarare skäll för att jag kommer för sällan, med viss rätt... ;)

    SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)