09 september 2015

Födelsedagsfirande & höstbukett

Idag har barnen och jag (efter jobbet) varit och firat min farmor som fyller 89 år idag. Det är en schysst ålder! Barnen åt kakor så att det nästan sprutade ut genom öronen och det blev en väldigt spartansk middag för dem ikväll :-) Själv motstod jag alla kakor och hade med mig en liten chiapudding istället. Om det inte hade varit för en avgränsad tid vet jag inte om jag hade kunnat motstå.

Farmor fick en liten blomstergrupp och presenter och verkade glad över vårt besök.


Buketten ovan fick jag av J i söndags när R och jag kom hem från sjukhuset. För att han uppskattar att jag alltid åker in med R. Jag har inget emot det och jag har ju bra koll på vad de brukar göra. Men visst är det påfrestande, absolut och jag är tacksam för min fina höstbukett.

Ikväll är jag trött. Har hunnit med mycket idag och ska försöka komma i säng tidigt. Det är bara en stor hög med tvätt som ligger på sängen och måste vikas först..

2 kommentarer:

  1. En mycket schysst ålder skulle jag vilja säga :)
    Otroligt vacker bukett.

    Kram & sov gott

    SvaraRadera
  2. Ja visst är det härligt att man visas uppskattnig då och då, Det är du värd vännen. Kram

    SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)