01 september 2015

FörändringNu börjar det närma sig fredag och starten av The Plan. En månads kick-start/challenge med Paleo-kost, träning och mental inspiration. Jag är laddad men också lite nervös. Ser fram emot utmaningen och försöker förbereda mig så gott det går. Åker iväg på kräftskiva direkt på lördag så det gäller att ha förberett med ok bröd osv att ha med.

Målet med den här utmaningen för mig är gå ner lite i vikt och bli mer vältränad, men också att lära mig en bättre kosthållning som gör att jag inte pendlar så mycket i vikt (som jag gör nu).

Min tanke efter The Plan är inte att äta enligt någon viss "diet" utan att äta mer rent utan en massa skräp. Och just det där med att äta mer rent verkar ju ligga i ropet just nu. Jag är en junkie när det kommer till onyttigheter. Men nu kör jag! En månad med start på fredag!

2 kommentarer:

  1. Heja dig! Det fixar du vännen! Jag måste också ta tag i mig själv..... Får bli när vi har landat efter flytten tror jag! KRAM

    SvaraRadera
  2. Åh så spännande, en bra och kul utmaning, hade gärna hakat på ;-) Håll oss uppdaterade! KRAM

    SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)