22 september 2015

Hatt & tapas

Igår fick vi några timmar över när planer ändrades, och passade på att åka för att lämna tillbaka lite felköp och reklamera R:s ryggsäck som redan gått sönder (inköpt vid terminsstart).

Lyckades "lura" L att shoppa lite och hon hittade en hel outfit på H&M. Tom en hatt som åkte på innan vi ens kommit ut från själva affären. Nu är det bara nya skor som fattas och det har hon faktiskt gått med på. Men bara ett par!


R fick välja en ny väska och valde då en annan modell än den han haft några veckor nu. Det var en mycket stolt kille som gick uppför trappan på förskolan i morse när han hörde en pappa kommentera hans coola väska! Ganska lyckad shopping alltså!

Ikväll valde vi att käka ute, på Pinchos som var ett klockrent val med barn. Det fanns något att äta för hela familjen, även om man vill ha Paleokost och barnen tyckte att det var superkul att själva få springa och hämta mat och dryck. R tyckte att allt var kul för att allt var i miniformat. L älskade hela miljön tror jag. Happy kids, happy mum!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)