10 september 2015

Sår, shopping & skadedjur

Det var en lite nedstämd L när jag hämtade henne på skolan idag. Hon hade ramlat och slagit sig. Ett sår i handen, slagit i huvudet och knäna.

Men det var inga problem att få med henne ut på lite shopping inför helgen. Dock inga klädaffärer ;-) Vi hade en mysig em. Shoppade lite småsaker till helgens 40-årsfirande som vi ska på. Barnen fick shoppa lite på Panduro och så käkade vi kycklingspett. Kanske på gränsen för min challenge, men jag hade absolut noll ork att laga någon mat så det fick bli så. Kycklingspett och grönsaker medan barnen käkade kycklingspett, nudlar och jordnötssås. Och så fick de glass. Fick nog ganska höga mammapoäng ikväll :-)

L ville ha en bild på henne & mig. R agerade fotograf. Lite suddigt, men det tyckte inte L :-)

Dock började L:s näsa rinna ikväll, hon nös en del och klagade på huvudvärk när hon skulle sova. Håller tummarna stenhårt att det inte blir något av det. Och på R:s avdelning på förskolan har det under veckan förekommit 5 fall med löss... Jag kammar och kammar och letar med pincett så jag är helt grumlig i ögonen. I hate!

Så nu håller jag tummarna att vi vaknar upp pigga och glada och kan köra vår fredagstradition på morgonen. Inget snor och inga löss, tack!

3 kommentarer:

 1. Så fina ni är <3 Å så hoppas ajg det blir en fin helg och ett trevlig firande! KRAM

  SvaraRadera
 2. Fin bild på er!!
  Lössen går här också. På Ws skola informerade skolsköterskan personligen om det vid föräldramötet då det där med löss har blivit ett folkhälsoproblem typ. Trist som attans och vi har verkligen haft vår beskärda del av schamponering, tvättande, saker i frysen, mer schamponering, tvättande osv. Gjorde av med hur mycket pengar som helst på lusmedel ett tag.
  Hoppas ni slipper skiten och snoret också i helgen!

  Svar: Ja :-D
  Håller med dig. När jag ser bilder på Nettos Instagram så kan saker se jättefina ut men när man går in i butiken så är det som att man hamnat helt fel och jag tror liksom inte att jag ska hitta det där de visat på bild.
  lite rotigt och rörigt och ett minst sagt blandat sortiment har de!
  Den är älskad här :-P
  Detsamma till dig!

  SvaraRadera
 3. Fy ja de är löss här också, tur jag läser ditt inlägg idag så jag inet glömmer att ta hand om mina barns hår, bläää hoppas vi slipper. Kram

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)