19 november 2015

Översvämning & kycklingfilé

Idag hade båda barnen med sig kompisar hem efter skola/förskola. Det var faktiskt mindre stök än när de bara är den ena som har kompis. Iaf tills R:s kompis skulle gå hem och mamman stod och ropade och ropade. När jag kom upp höll de två små kompisarna på att göra översvämning i vaskarna på badrummet...  Och de var av någon anledning totalt speedade! Men översvämning förhindrades och alla var hyffsat torra.

Annars har det varit en bra dag. Jag har varit lite lätt förvirrad bara. Glömde hushållspapper och hyacinter på Maxi, trots att jag redan scannat dem. Skulle bara packa om lite och satte papper och hyacinter vid sidan. Gick sedan och checkade ut och betalade utan alla varor. Kom på det när jag kom hem. Fick köra tillbaka.

Fast det var kanske lika bra det, för jag köpte också kyckling för att göra kycklingspett enligt barnens önskemål. Trodde att jag tog lårinnerfiléer, men kom tydligen hem med lårfiléer och det var det läskigaste på länge. Bara senor och slafs. Hela förpackningen åkte i soporna och jag passade på att köpa en ny påse (innerfiléer) när jag ändå hämtade upp mina glömda varor...


Nu ska jag krypa ner i min säng. Första gången den här veckan utan något barn i sängen redan vid sänggåendet. R blev helt knäckt när han kom vid halv fem i morse och insåg att syrran redan låg bredvid mig :-)

1 kommentar:

Emelie Babunovic sa...

Låter som en typisk torsdag tycker jag ☆ Skönt med fredag imorn! Kram