02 december 2015

Första advent

Så har det varit första advent. Det var mysigt att få tända adventsljusen på morgonen till frukost och lyssna på lite julmusik. Bortsett från låtarna som R övar på inför sitt juluppspel så har jag inte spelat några jullåtar, inte förrän på första advent. Då fick barnen och deras kusiner säga sina julfavoriter som vi sedan spelade till frukosten.


När kusinerna åkt hem med vars en adventskalender under armen, fick L & R vars en adventspresent och vars en kalender. De hade egentligen valt att bara ha adventspresenter, men när jag råkade se sminkkalendern kunde jag inte låta bli. Och för R som älskar böcker var det toppen med 24 små Bamseberättelser. Nu blir det förmodligen Bamse som godnattsaga fram till jul :-)


Barnen hade också vars en adventspresent i sina julstrumpor, från gudmor i USA. Fast den som låg i L:s strumpa var kanske mer till hamstern Tintin än till L :-)

3 kommentarer:

Jenny Ageton sa...

Himmeln i min famn med Sanna, Sonja och Shirley är min favorit just nu. Så stämningsfullt.

Jenny Ageton sa...

Himmeln i min famn med Sanna, Sonja och Shirley är min favorit just nu. Så stämningsfullt.

Therese sa...

Ja nu är en mysig tid med kalendrar, musik, ljus å mys. Bara en krasslig Karl som gnäller som tar ned stämningen en aning ;-p kram