08 december 2015

Träning på schemat

Ikväll var det dags för basketträning för L igen, som vanligt på tisdagar. I helgen var hon med på sitt livs första basketturnering. Och jag kände mig som en basketmorsa som satt på läktaren (tillsammans med J & R) och hejade och klappade och vinkade :-)


R ser redan fram emot att få börja på fotboll nästa år, när han fyllt 5 år. Som han längtar!

Själv kommer jag att fortsätta med yogan nästa år. Och min plan är att komma igång med styrketräningen och löpningen igen. Nu, innan nyår. Mitt kort på gymmet - som jag inte ens vet när jag använde senast, har precis gått ut (med förmodligen sämsta besöksstatistiken ever). Men nu är det dags att damma av det gamla kortet och våga sig dit igen. Vad säger ni? Tror ni att jag fixar 4 besök innan jul?

1 kommentar:

Maria sa...

Härligt att L har hittat en sport hon trivs med!!

KRAM