12 februari 2016

#Fredagsmys

Vet inte vad som hände. L ville gå och lägga sig lite tidigare igår. Och blev jättebesviken när klockan plötsligt var ganska mycket ändå. Hon valde kläder inför idag och bestämde vad hon skulle ha till frukost. Det har aldrig hänt! Jo kläderna, men inte frukostvalet.

Jag brukar låta barnen välja kläder på kvällen om vi kommer ihåg det, mest för att minska min egen stress på morgonen. Frukosten brukar inte vara något större bekymmer, båda barnen är periodare och äter oftast samma sak ett antal dagar i rad innan det är dags att byta pålägg eller något annat.

En annan fredagstradition vi har är att ALLTID spela två låtar. Antingen till frukosten eller i bilen innan vi släpper av L vid skolan. Det är Fredagsmyslåten med Fredagsmys All Stars och Fredagslåten med Markoolio. Det är sen gammalt.


Så nu har vi kickat igång den här fredagen med stekt ägg & bacon (?) för den ena och kokt ägg och tunnbrödsrulle med ost för en andre. Nu tar vi oss an denna dagen!

1 kommentar:

Therese sa...

Så mysigt med fredagslåtar! Gillas! Å även här bestäms kvälllen innan kläder å frukost, tar bort massor av stress på morgonen och det blir så mycket behagligare för alla! Ha en underbar fredag och helg <3