07 mars 2016

Skräckbild & smålegobygge

Har ju glömt att berätta! I onsdags när jag hämtade R på förskolan var det en kompis till honom som stod och lutade sig över toastolen... Jag blev så klart först orolig att det var R, men det var det ju inte. Sedan insåg jag med viss fasa att jag efter ett par timmar skulle befinna mig på ett lekland, med 12 av kidsen från förskolan, där kompisen just "pratat med Ulrik". Såg bilder av mig själv, de 12 barnen, bollhav och kräk...

Men, som tur var var det inget som besannades. Alla barnen lekte sig trötta & varma och trots mängder av socker i form av pannkakor med sylt och grädde, slush, tårta & godis var det ingen som mådde illa.


R fick en massa fina presenter av sina kompisar och hade tydligen talat om för dem att han önskade sig Lego. För han fick en hel del Lego i olika varianter. Och igår byggdes det. Det byggdes bilar och vattenskotrar. Något för Spiderman och något för polisen. Det var bara någon enstaka detalj han bad om hjälp med, annars klarade han det galant! Helt själv!


Sedan radade R upp sina alster på köksbordet så att pappa J skulle kunna se dem när han kom hem :-)

1 kommentar:

Therese sa...

Kul med lego!!! Även Bogge fick en hel del sådant. Hoppas INNERLIGT att kräksjukan fortfarande håller sig borta... KRAMAR!