25 maj 2016

Fyra veckor

Nu har det gått 28 dagar sedan jag började med Mamma Fitness. 4 veckor. Träningen kom igång vecka 2 och vecka 3 blev jag krasslig så det blev ingen träning på över en vecka.. Grr! Inte alls enligt plan!


Men nu är jag igång igen! En vecka kvar och det ska bli spännande att se om det hänt något.
Eller hänt och hänt, det vet jag ju att det har. Jag har inte ätit en massa skräp under den här månaden och jag försöker verkligen planera mina måltider på bästa sätt.

Jag har blivit betydligt bättre på att äta hälsosamma mellanmål vilket i sin tur gjort att jag ätit en bra planerad middag. Både storleksmässigt och innehållsmässigt. Jag har klarat av att vara i stugan utan att käka snacks framför någon film.

Nu är det sista veckan och dags för ett sista ryck! Ska försöka hitta den där motivationen som jag hade de första veckorna. Men visst är det mycket lockande att välja bort den förberedda middagen hemma och välja en uteservering när det är så härligt sommarväder!

2 kommentarer:

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)