18 juni 2016

En dag i New Hampshire

Min vän blev såå förvånad när jag ringde på dörren! Underbart!

Vi har nu, med tre av hennes vänner här i USA tillbringat en dag i New Hampshire. Underbart väder, fräsch & god lunch, en smått förvirrad bilresa när vi skulle till en närliggande strand (!!!), härligt poolhäng & en grymt god middag (grymt god citronrisotto, ahh!)! Då jetlaggen slog till på mig igårkväll blev det ingen jättesen kväll men vi hann avverka mååånga samtalsämnen!


Nu har mina roomies ä n t l i g e n  vaknat! Min mage längtar efter frukost och jag längtar till den där solsängen vid poolen! Sedan blir det visst lite shopping! 

1 kommentar:

  1. Jomenvisstserru... Här regnar det och är typ 14 grader kallt...
    Är så avis på dig just nu att klockorna stannar!
    Bara så du vet ;)

    SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)