20 juni 2016

Saknar!

Nu har jag varit borta från familjen i tre dagar och jag saknar dem! Jag VET att alla har det jättebra och att det är nyttigt för alla att jag är den som är borta med tanke på att det oftast är J som är bortrest.

Jag är medveten om att det är en ynnest att kunna ha vuxenkonversationer utan att bli avbruten, och/eller kunna fokusera på min guddotter och att kunna gå i affärer utan att känna stress och jag är tacksam över att jag fått den här möjligheten. 

Men nu saknar jag mina galenpannor!


Nu är det ett par dagar kvar innan vi är samlade igen. Sedan har vi ett långt sommarlov framför oss med enbart några få jobbdagar innan det är dags för skolstart i augusti. Förhoppningsvis härliga dagar fyllda med galenskap, bus, skratt & massa kärlek!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)