15 juli 2016

Goda oboybollar

Igår blev jag sugen på chokladbollar. Har flera gånger läst recept när man använt O´boy istället för kakao och tänkte att det kunde vara ett bra tillfälle att testa ett sådant recept.


Utgick från ett som jag hittade hos Jennys matblogg men jag la till lite vaniljsocker också.

Eftersom vi hade lite bråttom för att få till chokladbollarna innan middagen, så att de skulle kunna stå på kylning sedan, blev de inte så runda och fina. Om vi hade ställt in skålen med "smeten" i kylen en stund hade det nog hjälpt :-) Men även om Oboybollarna inte blev så runda och fina så blev de supergoda!


Nu har den där sockervargen slagit klorna i mig igen. Och chipspirayan. Inser att jag måste göra slut med dem. Igen. Pust...

1 kommentar:

  1. Du verkar ha en skön semester! Inga uppdateringar på bloggen brukar betyda full rulle 😀

    SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)