07 juli 2016

Kul i juli

L är ju med i barnteatergruppen Duvungarna sedan några år tillbaka och älskar det. Lillebror R har länge också varit sugen på att få vara med, men har varit lite för ung. Ledarna har dock lovat honom att han ska få börja framöver och det lever han på!

I tisdags var det Kul-i-juli i Grytan här, lite som Allsång kan man kanske kalla det. Fast mer uppträdande och inte fullt lika mycket allsång. I tisdags stod Duvungarna på scen - inklusive R!!!


Som han har längtat efter detta! Som det pirrade i magen på honom!
Han hade ingen mikrofon men det verkade inte påverka honom något, han skötte sig galant och som yngsta deltagare (5 år) blev han framlyft av "projektledaren" att stå i mitten istället för i kanten.

Våra båda stjärnor R hann också med lite flirtande med sin bästa vän. Hon ser liiite skeptisk ut på bilden, men i ärlighetens namn var det hon som jagade honom, ha ha!

Nu är vi på väg mot Solsidan igen. Den här semestern blir lite uppdelad, men det känns bara bra. Skönt att kunna jobba undan lite efter hand och inte ha allt efter x antal veckor. Nu har jag varit inne något varje vecka och därmed är jag i princip ikapp. Skönt!

Nu satsar vi på en helg med vänner. Håller tummarna för sol, men nöjer mig så länge det inte regnar. Vad tror ni om det?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)