30 augusti 2016

Camping, hosta & träningsvärk

Medan J & jag hade superkul på cykelfesten hade barnen ett roligt äventyr med sina kusiner. Jag lämnade dem där redan på fredagskvällen då vi gratulerade 11-åriga kusinen på sin dag.


I lördags packade de sedan ihop sina saker och åkte iväg med husvagn. Barnens första övernattning i husvagn på camping! De fyra kusinerna är hyggligt jämngamla och har alltid roligt tillsammans. Kusinerna är campingvana och det blev riktigt spännande för våra barn att hänga med dem.


Idag har vi en kille som är lite "illavoren" (är det ett vedertaget ord? Hade ingen aning om vad det var innan jag träffade min man.), han kände sig alltså inte helt piggelin. Lite hostig och frågade om han var varm på pannan (vilket han inte var). L mår illa igen men jag kan se att hon fortfarande är svullen i halsen. Hoppas att det inte blir mer än så här. Själv har jag träningsvärk...

2 kommentarer:

 1. Vad tyckte barnen om att campa? Mina barn har aldrig heller campat... jag är nog lite för bekväm för det. Eller vad ve tjag, jag har heller aldrig provat :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anna! De älskade det! Själv är jag också bekväm, fast nu var det ju i husvagn så jag gissar att de inte saknade något! :-)
   Trevlig helg!

   Radera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)