28 september 2016

Tröttmössa
Vet inte riktigt vad det är, men jag är TRÖTT! Det har kanske varit lite mycket den här veckan, för igår la jag mig i bra tid men vaknade ändå upp som överkörd av en traktor. Ikväll är jag lika trött men försöker hålla ut en stund med datorn i knäet, tända ljus framför mig och min nya massagekudde bakom nacken.

Fattar inte varför jag inte köpt en massagekudde tidigare? Jag som har så otroligt mycket spänningar och knutor i ryggen. Har suttit en stund varje kväll nu sedan jag köpte den och det ska bli intressant nästa gång jag kommer på massage om jag har lika mycket knutor som vanligt.

Nehej, nu går det inte längre... Good night darlings! Hello bed!

1 kommentar:

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)