15 oktober 2016

Lördagmorgon i Lejonkulan

Godmorgon världen!

Ni vet säkert hur det är. När jag ska upp jättetidigt kan jag inte sova för att jag är så rädd att jag ska missa tiden av någon anledning.

Eller som inatt. Hade ingen tid att passa nu på morgonen och barnen och jag la oss ganska tidigt igår. Som sig traditionen lyder här så får barnen sova i min säng på helgen när pappa J är borta. Jag veeet att jag sover lite sämre med en helikopter bredvid mig, men det är å andra sidan mysigt att vara samlade alla i samma rum.


Fast inatt har det inte varit så mycket helikoptersnurr som hållit mig vaken. Nej, den fyrbenta ville tydligen ut vid halv tre. Sedan skulle hon kräkas lite vid 5. Och varje gång var det väldigt svårt att somna om. Sedan började jag fundera på en jobbgrej. Och så vaknade L. Hade gärna legat kvar ett par timmar till i sängen, men å andra sidan är det ganska mysigt att sitta här och äta frukost i pyjamas, med tända ljus och lugn och ro. Fick med mig båda barnen på frulle också eftersom jag själv var superhungrig :-) Lite i tidigaste laget, men vi får väl ta en smoothie lite senare innan dagens första äventyr!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)