08 oktober 2016

Sååå avslappnad!

Ahhh... Vilken dag! Knappt kommit ur pyjamasen. Eller jo, det har jag ju faktiskt, men det var otroligt skönt att vakna och bara kunna ligga kvar i sängen med en pocketbok.

Sedan har dagen gått i slapphetens tecken. Med fint regn utanför har det känts helt ok att bara gå och drälla inomhus. Alla har småfixat lite med sitt. Det har spelats en hel del Sims och Minecraft :-) J tog en förmiddagsbastu och jag har tom kunnat läsa lite mitt på dagen!

Igår när vi kom till Solsidan blev det en liten kräftafton med både havskräftor och  "röda" kräftor. Mums! Alltid lika gott!


Ikväll blev det grillad oxfilé och den satt också finfint! Igår blev det bad i den vedeldade tunnan, ikväll blev det familjefilm i form av den gamla "Rädda Willy", som jag aldrig hade sett innan. Nu har min lille prins somnat i soffan bredvid mig och jag skulle kunna göra detsamma... Har suttit nån timme med min massagekudde och är så där lagom mör i kroppen. Och eftersom vi eldat i öppna spisen hela dagen så är det härligt varmt i stugan. Så ja... det är väl inte mycket att dra på... god natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)