14 november 2016

Middag med Fnulan

Oj, jag vet knappt var jag ska börja! I fredags ordnade min vän Malin Fnulan en middag i Malmö på Scandic Triangeln för att fira att hon just flyttat din blogg. Maria & jag tog ett fullspäckat tåg till Malmö för att vara med och fira.


Malin är så fantastiskt omtänksam och hade fixat det toppenbra för oss alla. Vi var 60 tjejer som förväntansfullt klev in i festlokalen som för kvällen gick i rosa. 


Vi bjöds på champagnen Vazart Coquart vilket var en perfekt start på kvällen för en sån som jag som älskar bubbel! Sedan bjöds vi på en grym trerätters komponerad av Malin själv. Det var skagenröra, kalv & choklad. Bara gott alltså!


Hamnade vid ett riktigt trevligt bord och det var både högt i tak och hög ljudnivå. Att alla 8 bord hade diverse uppdrag under kvällen gjorde inte att stämningen försämrades precis :-) Tyvärr vann vi inte, men vi hade riktigt kul under tiden.

Foto: Marica

Malin blev intervjuad av Belinda som också stod för kvällens underhållning. Fantastiskt kul!


Min roomie Maria var inte alls lika sugen på att hänga på dansgolvet som jag, men hon ställde upp ett bra tag innan jag lämnade ifrån mig mikrofonen, vi sa tack och hej till Malin, tog våra fina goodiebags och kröp ner i hotellsängarna.

Såå kul med sådana här middagar! Kul med nya bekantskaper, gott bubbel och lite dans! Fantastiskt bra fixat Malin 

4 kommentarer:

 1. Hejhej!:-) SÅåå kul att träffa dig<3! Letade efter dig innan jag var tvungen att hinna med bussen men nu förstår jag att du vimlade runt på dansgolvet..haha! Så klart! Borde vetat bättre:-) Så här i efterhand skulle jag ju bokat rum på hotellet så man slapp stressa hem med bussen. Nåväl. Kommer förhoppningsvis fler gånger:-) Kram!!

  SvaraRadera
 2. Men åh TACK!!!! Alltid så härligt att ha dig med <3 KRAM

  SvaraRadera
 3. Låter som ni hade jätteroligt!! :)

  SvaraRadera
 4. Så kul att träffa fina människor. Hoopas vi ses snart. Kram

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)