29 november 2016

Mycket päls och mycket i huvuet

En och en halv vecka kvar tills jag fyller 40 och det tänker jag fira.Så det är lite mycket just nu... Allt snurrar på om man säger så. Kommer på saker hela tiden som måste fixas. Kan vara mitt i natten när W väcker mig. Anledningen till väckningen  k a n  vara att hon är för varm. All den där pälsen skojar man liksom inte bort :-) Nedräkning till trimningen nästa vecka är i full gång.


Att min dator mitt i allt planerande och fixande verkar vara lite trött gör inte det hela enklare. Den är tydligen full.. Önskar lite att det var som med iPhone att man kan se vad det är som tar mycket plats så att jag vet var jag ska rensa...

Ska försöka göra en egen "minnes-rensning" och krypa till kojs i hyffsad tid. Som sagt, det är mycket nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)