14 december 2016

FAB40 gala ♥

V I L K E N   O T R O L I G   F E S T!!!

Ja, jag har knappt kunnat smälta att jag nu fyllt 40 år och haft världens bästa fest! Det blev så lyckat! Nu vill jag ha fest när jag fyller 41 också! :-)

Då lokalen var nattklubbsinredd med svarta tyger och mycket, och då menar jag M Y C K E T!!, lampor i diverse färger så blev fotona sådär. Men eftersom jag hade en fotovägg och en fotograf så kommer det förhoppningsvis någon bättre bild framöver.

Bjuder på en "suddig" Popprinsessa :-)

Temat för kvällen var gala och alla hade klätt sig så fint! Det var mycket paljetter och bling! Rummet fylldes av familj och vänner och presentbordet likaså! Vilka underbara människor jag har i min närhet! 

Jag överraskades av fina tal från nära och kära, jag överraskades av upptåg av bandet och jag överraskades av min man som hade fått bandet att lära in en låt bara för min skull - bara för att jag tydligen skulle få sjunga i en riktig mikrofon! Ha ha!  

En sån fantastisk kväll! Jag är såå glad över alla som kom och jag är ledsen att jag inte hann prata mer med alla. Kvällen och natten bara flög fram i ett glittrande glädjemoln!

1 kommentar:

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)