17 december 2016

Julfest med kollegorna


Igår var det julfest med jobbet. Tillsammans med kollegorna och deras respektive åkte vi till Ystad Saltsjöbad för att käka julbord och relaxa. Vi kom dit i bra tid och hann med både att få massage och relaxa i utomhusjacuzzin med ett glas bubbel (eller öl i handen).


Jag älskar verkligen miljön! Lugnt och rogivande. Och vackert. Så där så att jag vill gå och lägga mig och sova i de stora vita bäddarna med utsikt mot havet. Rädslan över att börja snarka var det enda som hindrade mig igår!


Snarkade gjorde jag förmodligen istället i sängen på rummet på natten :-) Efter julmat med underbara kollegor och en fantastisk show av/med "Världens snabbaste allsång" med Nic Schröder som allsångsledare istället för Ola Selmén som det brukar vara. Nic gjorde en grym insats och det märks att Ola & Nic är nära vänner - samma galna energi!


Kuddarna var sköna! Rummen var ganska ljudisolerade och det var grymt bra mörkläggning så vi kunde sova gott och länge! Trycket var bra i duschen, meen om jag ska klaga på något så var det bara en sån där takdusch, ingen så där man kan hålla i handen - och det är liiite svårare att duscha om man inte vill blöta håret (i-landsproblem!) ha ha!


Och vi fick våra efterlängtade Eggs Benedict till frulle! Tur! J var helt nervös när vi gick till frukostrestaurangen :-)

Synd att inte Världens snabbaste allsång är i Ystad varje jul, för då hade vi givet varit där år efter år! Nu är det bara en vartannatårstradition! Fast J & jag har YSB som bröllopsdagstradition också! Love it!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)