02 december 2016

Löjrom & frossa

Efterlängtade fredagskväll. Löjrom och havskräftor på menyn. Kameran visade sig dock sakna sdkort när jag skulle titta på bilderna som jag (inte) tog... Och havskräftorna smakade absolut ingenting, men löjromen var fantastisk!


Nu är det filt och massagekudde som gäller. Den där förkylningen som jag fick innan höstlovet har legat kvar under ytan och stört mig i halsen sedan dess, och nu verkar den ha fått ny kraft för halsont och frossa är symptomen. Men jag hoppas att en god natts sömn ska råda bot på det där. För en av årets mest intensiva veckor ligger framför mig. I helgen ska det förberedas på många håll och kanter. Men som sagt, först sömn!

1 kommentar:

  1. men herregud va gott det lät !
    Vi hade julfest med jobbet igår så idag är jag lite "trött" och sugen på i princip ALLT !! :)

    SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)