02 januari 2017

Bye bye 2016

Vi hade en helt underbar nyårsaftonsdag igår. Vi låg vid poolen och njöt av de varma strålarna medan sociala medier fylldes av nyårsdukningar, outfits och till slut middagar. Det kändes ganska absurt! Tolvslagssamtal innan vi ens hade ätit lunch!


Men sedan dressade vi också om från badkläder och hoppade i mer nyårsaftonsvänliga outfits. Fast det var vi ganska ensamma om... Kvinnorna var ganska uppklädda, men inte männen så min man var definitivt stiligast i sin kostym. Bortsett från prinsen i familjen då - som fick ta emot komplimanger under kvällen för sin kostym!

L var också superfin i en vacker klänning med underbara detaljer!


Vi hade valt att gå på nyårsmiddag anordnad av hotellet. Egentligen inte riktigt vår grej, men vi valde det för enkelhetens skull. Visst var det smidigt, men kanske inte ett jättebra val. För maten var sådär om jag ska vara riktigt ärlig. Och J fick sin öl utan glas och fick dricka direkt ur flaskan. På en nyårsmiddag, ha ha!


Men vi hade det roligt tillsammans och det är huvudsaken!

Nyårsdagens planer innebar upptäcktsfärd. Men med tanke på att vulkanerna mitt på ön blir det stora temperaturskillnader på västra och östra sidan på ön. Vi skulle ta oss från västra till östra men hamnade i värsta regnovädret och valde efter ett tag att vända då det inte såg ut att klara något alls. Istället blev det nyårsdagslunch i Kona och liiite upptäcktsfärd då vi utforskade lavans framfart - men mer om det i ett kommande inlägg. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)