28 januari 2017

På Solsidan

Dagarna har bara gått den här veckan. Och så lite internetproblem på hemmaplan på det, samt en förkylning och - voila - inga blogginlägg!

Kom till stugan igår med huvudet fullt av inlägg och tänkte att nu, NU, ska här bloggas. Men så gick den här dagen också...  Kan inte säga att jag gjort något speciellt, men tiden har flugit fram.


Nu är hela familjen nybastade. Några i familjen är också nybadade, men där går gränsen för en förkyld badkruka som mig! Nu är grillen startad, bakpotatisarna är i ugnen, barnen sitter uppkrupna i en soffa med lite pre-dinner-godis och maken står laddad med pannlampa vid grillen :-) Jodå, det är mörkt här på Solsidan så pannlampan är J:s bästa vän här, ha ha!

Det är riktigt skönt att vara här. Drälla runt utan smink med myskläder. Igår hade vi turen att upptäcka två nya avsnitt av Homeland och njöt av att sitta i soffan framför den sprakande brasan och käka billigt smågodis. Gissar att den här kvällen blir en ganska lik kopia av gårdagen :-)

1 kommentar:

  1. Hänger förkylning och internetproblem ihop tro? Samma lika här nämligen, men grämer mig att jag inte kom på att slå på bastun... får bli i helgen!

    SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)