17 februari 2017

Happy helg!

Så var det visst fredag igen och den här veckan har bara flugit iväg. Det blev en liten bloggpaus,  men jag hoppas att den ska vara slut nu :-)

Veckan har bla inneburit ett besök hos sjukgymnast & after work med R:s föräldragruppsmammor. Givande. Min rygg är tydligen helknasig och jag har just nu skulderbladen upptejpade för att de ska sitta där de ska och inte hänga där de tydligen gärna vill hänga. Det ska bli en spännande period framöver och jag hoppas att jag kommer att kunna träna upp ryggen ordentligt.


Min bukett med rosor som jag gick på Alla hjärtans dag av J står fint i vardagsrummet, där barnen nu bänkat sig och spelar Minecraft (tillsammans). Min plan är att sjunka ner i soffan bredvid dem. Kanske med den onda armen på massagekudden. (Troligen någon sorts nervpåverkan som gör att det gör ont i högerarmen.) Kanske betar jag av ett avsnitt Downton. Kanske två.Vem vet?! Kan ju vara helt wild & crazy när maken är i Finland och badar bastu :-)

Fast först ska jag visst stoppa i lite jackor och termobyxor i tvättmaskinen. Det är visst sportlov nu med allt vad det innebär! Happy friday!

1 kommentar:

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)