21 mars 2017

Hagel, burgare & trötthet

Igår var det visst vårdagjämning - och idag har det blåst, regnat vågrätt och haglat... Visst sken solen också ett tag, men va fasen... Jag är väldigt sugen på vår nu.

Jag hade däremot ingen som helst idé om vad vi skulle äta till middag idag, så när L sa att hon var sugen på burgare så funderade jag inte speciellt länge. Och även om det inte blir samma smak med gasolgrill som kolgrill så är det mycket smidigt en helt vanlig tisdagseftermiddag i mars.


Jag vet inte om det beror på vädret eller om tempot faktiskt varit ganska intensivt den sista tiden, men idag har jag varit trött. Den där förkylningen som jag åkte på när jag tränat nästan två pass förra veckan vill inte riktigt släppa sitt tag heller. Det kan ju också vara en bidragande faktor. Men eftersom jag inte har några avsnitt kvar av Downton Abbey blir det sängen hyggligt tidigt. Typ nu strax.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)