04 mars 2017

Sallad & snärt över ögat

Igår blev det en Asiatisk räka från Holy Greens till middag när vi kommit hem från R:s kalas. Såå lyxigt & mumsigt att bara kunna sätta sig i soffan och njuta av den goda smaken av koriander mm.

Det var precis vad jag behövde och jag är glad att jag var förutseende nog att köpa salladen innan kalaset så att den bara stod och väntade i bilen.


Nu laddar vi den här lördagförmiddagen med ett samtal till sjukvården då R snärtade sig själv i ansiktet med mitt träningsgummiband som jag har för att träna ryggen. Det smällde honom rakt över ansiktet och ena ögat. Men det ser ok ut så jag antar att han hann blunda... Och sjuksköterskan som skulle rådgöra med läkare har inte återkommit så då tyckte de att vi kunde avvakta.

Så nu får R klä på sig kalaskläder igen och bege sig iväg på kalas. Ännu en händelserik dag i Lejonkulan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)