14 juni 2017

Dagens utmaning

Nu saknar jag sol och slöa mornar. En vecka kvar tills semester. Inte för att jag har några större förhoppningar om just sol, men man vet ju aldrig... och några slöa mornar blir det nog inte på ett tag eftersom midsommar coming up och med det massa härliga gäster. Gäster betyder att jag inte kan slappna av och sova på mornarna, men vänner ger ju också energi så det ska säkert gå bra ändå .-)


Idag är det ännu en grå dag. R har fest på förskolan och ville först vara Stålmannen, men när dräkten visade sig ha blivit för liten så valde han pirat istället. Strök kläderna och la fram, hjälpte honom på med det när han var trött här på morgonen. Sedan tog det en stund och han ville inte klä ut sig... Och jag bröt av en nagel långt ned så att nagelbädden nu är blottad och det gör  o n t.....  Men vad säger man? Nu borde det väl bara bli bättre idag?

Dagens utmaning blir att försöka inte stöta till högra långfingret. Lätt som en plätt.....

1 kommentar:

  1. Sådana där dagar... blä... men de behövs för att uppskatta de bra! Å japp nu är valpen här sedan en vecka och jag får motion genom att springa in och ut och kissa den ;-P Allergisk är jag med, både mot hund, men framförallt mot pollen och häggen som nu blommar för fullt här, men snor, rinniga ögon och kli till trots så njuter jag av valpmys! Trevlig helg <3

    SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)