19 juni 2017

Dags att säga hej dåJaha, så var det dags. Dags att packa ihop alla kläder och saker från förskolan, säga hej då och lämna en liten frökenpresent. Puh... Gav kocken också en present i morse och började nästan gråta.. Det hade väl varit något att stå där i köket och torka tårarna. Men den där maten kommer att vara saknad. Under alla år R gått på förskolan har han bara en endaste gång sagt att maten inte var god. Och då var det en svampsås, och han gillar ju inte svamp. Annars har det alltid varit god mat enligt R. Fantastiskt!


Men det kändes väldigt konstigt att hämta R idag. Precis som vilken annan dag som helst. Bara det att vi inte kommer dit imorgon igen. Eller någonsin mer. Shit! Vår lille prins ska börja skolan (förskoleklass) i augusti!! Hur gick det till!?!

Men visst är han redo för det! Det har han nog varit under ett helt år. Och förskolan ligger nära så får vi abstinens får vi väl gå förbi och säga hej. Och han kommer att träffa alla som jobbar på förskolan när det är dags för nästa års musikal. Men ändå. Det var lite jobbigt idag...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)