31 juli 2017

Regn, campare & mörkerrädsla

Igår åkte helgens gäster hem och lämnade oss med regn och åska. Skönt att det blev sånt väder när vi var ensamma. Var lite trött efter en sommar med mycket besök på Solsidan Spa & Resort :-) så på sätt och vis kändes det ok med en regnig dag.

Det regnade en del i lördags också. Fast vi trotsade vädret och satt i badtunnan med regnet som piskade oss i ansiktet. Vatten som vatten liksom, ha ha! Efter flera timmars badande (och bastande för en del) så sprack det upp lagom tills vi startade grillen. Igår var det som sagt regn och åska, men det sprack upp på kvällen även då, och J & barnen tog den lilla röda båten till en närliggande ö för att tälta.


Eftersom tältet inte rymde 2 vuxna, 2 barn & en hund, så fick W och jag stanna hemma. Både lite skönt och trist på samma gång. Skönt att jag iaf hade W som sällskap, mörkrädd som jag är, ha ha! Struntade i att laga middag då camparna fixade sin middag på stormkök :-) Det blev baguette och tsatsiki, och lite chips framför några avsnitt av The Good Wife. Boken jag läser är lite läskig så den vågade jag inte öppna...

Nu håller J på att elda upp den vedeldade tunnan igen så snart blir det ett värmande dopp. Är lite ruggigt väder ikväll också, även om solen faktiskt är framme. Ska nog passa på att läsa några sidor i min bok innan det är dags att hoppa i badkläderna. Måste ju ta igen några sidor som jag missade igår :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)