20 augusti 2017

Välbehövligt tempo

Den här helgen behövde jag!

I fredags kände jag mig helt slut. Första jobbveckan efter semestern och en massa aktiviteter. Men inget energi från vänner inte kunde råda bot på! Måste ju passa på att träffa vännerna från Boston innan de snart ska åka tillbaka. 

Båda barnen älskar fryst mango och kan äta det både till frukost, mellis och som godis. 

Igår hade båda barnen kompisar över och sedan drog vi på bio medan pappa J var på annat håll. Sedan fortsatte vi kvällen hemma med lite fix och soffmys. Såå välbehövligt! Idag är planen att hålla samma tempo ungefär :-) Varje låda eller skåp jag öppnar får mig att tänka: "här borde jag rensa ut". Så vi får väl se om jag får något gjort idag eller inte!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)