26 september 2017

Badkläder, bok & bra gummistövlar

Idag vaknar jag upp till en sån där grå tisdag och det känns mycket avlägset att barnen gick omkring i badkläder för lite mer än en vecka sedan.


Jag var otroligt trött igår och la mig kort efter att båda barnen somnat. Meen, sedan kunde jag såklart inte sova. Som tur var hade jag en bra bok som höll mig sällskap. Eller så var det delvis på grund av boken jag inte kunde somna... Ja ja, nu är det tisdag och bara att bita ihop. Med längtan efter mer värme inser jag att jag borde ha köpt de där gummistövlarna som jag tittat på i ett halvår utan att slå till...  Vet bara inte vilken färg som skulle pigga upp mig bäst?!

2 kommentarer:

  1. Men hur kan du inte köpt gummistövlar än??? Finns ju till och med ormskinnsmönstrade nu :)

    SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)