11 september 2017

Rosor & vänner

I lördags var vi hos vänner på middag. Goda vänner som vi träffar väldigt sällan. I princip aldrig. Det var en skön kväll med mycket prat. Barn i olika åldrar lekte och rastade hundar.Det fick mig att fundera lite över vänskap. Under olika tider i livet har jag träffat nya vänner som blivit goda vänner. Vissa vänner från långt tillbaka är kanske inte lika nära längre. Vissa vänner finns där oavsett hur ofta vi pratar eller ses. Vissa vänner är alltid där även om de bor långt borta. 

Jag tycker att det är viktigt att man vårdar sina vänskapsrelationer. Visst är de ibland som orkidéer som plötsligt börjar blomma trots att de inte fått vatten på länge. Men någon gång behöver de näring, kanske åtminstone i form av ett glas vatten. 

Jag saknar många av mina vänner! Vi ses så sällan...

Inga kommentarer: